dinsdag 25 november 2008







Laatste poging, let op de oogjes. Het ligt dus aan Elvis... die wil niet in mijn blog schitteren. Voor wie wil kijken hoe het eruit had moeten zien: animaatieplaatjes.nl, Elvis. En blondie: ik ben niet echt een fan, al zijn sommige hits wel om aan te horen. Maar het was zo'n leuk plaatje...

3 opmerkingen:

sam zei

De oogjes knipperen echt!!
Knap hoor!!!!!
Helaas sneeuwt het niet bij Elvis. Bij de volgende poging misschien.

blondie zei

Hoi Jeanne,

Dank je wel voor je antwoord of je wel of geen fan bent van Elvis, maar ik heb dat niet gevraagd, maar Catwoman. Ik kan me trouwens nog heel goed herinneren wanneer ik voor het eerst van Elvis Presley hoorde: augustus 1977, hij was toen net overleden en een vriendin vertelde me dat onder de les Nederlands. Zij had er een LP van en die ben ik toen gaan luisteren en vooral het liedje "Love me tender" vond ik geweldig (als verliefde puber). Ik heb toen zelf ook een LP gekocht en ook nu heb ik een dubbel-cd van hem in de kast staan. Maar echt fan? Nou nee.

catwoman zei

Ik lag nog in bed toen m'n moeder 's ochtends kwam vertellen dat Elvis overleden was. Daar ben ik als bijna 17-jarige ( ik ben 20 augustus jarig) enorm van geschrokken, dat weet ik nog heel goed!!! Was nooit echt een fan van hem, maar ben daardoor wel beter naar de muziek gaan luisteren en naar zijn leven gaan kijken. Hij is toch wel een trendsetter geweest en een uniek persoon binnen de muziekwereld. En een slachtoffer van verslavingen en druk van o.a. die "kolonel". Jammer... en tragisch vind ik dat, en daardoor toch, ook voor mij, wel een legende. Heb laatst nog een dvd van de bieb over zijn leven bekeken, en het pakt me dan toch wel. Je moet het ook in de tijd van toen plaatsen.